Uutiset

  • Indeksitappien, indeksipulttien ja sivuttaisten jousitappien saralla on tapahtunut merkittäviä uudistuksia, kun tuoteryhmät laajentuvat uusilla ja innovatiivisilla ratkaisuilla. Nämä uudistukset tuovat markkinoille useita uusia tuotteita, jotka parantavat entisestään näiden komponenttien käyttömahdollisuuksia ja soveltuvuutta erilaisiin teollisuuden tarpeisiin.

     

    EH 22110: Mini-indeksitapit kiinnityslaipalla
    Uusi mini-indeksitappi kiinnityslaipalla on suunniteltu ohutseinäisten osien kiinnittämiseen. Tämä pienikokoinen mutta tehokas tappi tarjoaa tarkan ja turvallisen kiinnityksen, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan tarkkuutta vaativiin sovelluksiin.

    EH 22111: Indeksitapit Push-Lock lukitusmekanismilla
    Push-Lock lukitusmekanismilla varustetut tapit voidaan lukita ja vapauttaa yksinkertaisesti napin painalluksella, mikä perustuu tuttuun "kuulakärkikynäperiaatteeseen". Näiden tappien kompakti ja ergonominen suunnittelu tekee niistä täydellisen ratkaisun ahtaisiin asennustilanteisiin, joissa tilaa on vähän mutta tarkkuutta ja luotettavuutta tarvitaan.

     

    EH 22120: Indeksipultit ilman kierrettä, hitsattavat
    Tämä uusi hitsattava indeksipultti täydentää EH 22120 -tuoteryhmää tarjoten kestävän ratkaisun erilaisiin hitsaussovelluksiin. Kierteettömän rakenteensa ansiosta tämä pultti on nopea ja helppo asentaa hitsaamalla.

     

    EH 22170: Sivuttaispainin kiinnityslaipalla 
    Sivuttaispainin on suunniteltu erityisesti työkappaleiden ja komponenttien paikoittamiseen stoppareihin ja tukipisteisiin. Työntöpäätä voidaan kiertää 4x 90° käyttötarkoituksen mukaan, mikä lisää sen monipuolisuutta ja käytettävyyttä erilaisissa sovelluksissa.

    Tutustu laajaan kone- ja laiteosien tuotevalikoimaamme täältä!


    Kysy lisää

    Juha Jurvelin

    +358 50 433 9427

    juha.jurvelin@tanreco.fi

     

     

      Takaisin

Tarjouspyyntö

Vastaamme mahdollisimman pian.