Uutiset

  • Tuotevalikoimamme laajentuu uusilla INOCONin korkealaatuisilla tuotteilla. Valikoimaan on nyt lisätty lineaariyksiköitä ja putkikiinnikkeitä, jotka tuovat käyttäjille monipuolisuutta, keveyttä ja kestävyyttä vaativimpiinkin kone- ja laitesuunnittelun projekteihin.

    INOCONin alumiinista valmistetut KS- ja KK-ristipuristimet ovat erinomainen valinta, kun tarvitaan tarkkoja ja luotettavia liitoselementtejä putkipohjaisiin rakenteisiin. Nämä painevaletusta alumiinista valmistetut puristimet sisältävät viillotetut kiristyspisteet, jotka on työstetty leikkaavilla menetelmillä. Kiristyspisteiden poraukset ovat epäkeskot ja sijoitettu 90° kulmaan, ja ne vastaanottavat tyypillisesti saatavilla olevat rakennetangot ja putket täyteen pintakosketukseen koko poikkileikkauksen alueella.

       

    Kiinnityksissä käytetään kuusiokolokantaruuveja tai säädettäviä käsivipuja, jotka mahdollistavat toistuvan, työkaluttoman kiristyksen. Näiden avulla voidaan vähentää porauksen poikkileikkausta ja saavuttaa vakaa kiinnitys. Vaikka säädettävien käsivipujen kiristysvoima on alhaisempi lyhyemmän vivun pituuden vuoksi, ne tarjoavat kätevän vaihtoehdon, kun kiristystä tarvitaan usein ilman työkaluja.

    Lisäksi uudet tuotteet ovat RoHS-yhteensopivia, mikä varmistaa ympäristöystävällisyyden ja turvallisuuden tiukimpien standardien mukaisesti. INOCON tarjoaa myös monia muokattavia vaihtoehtoja, kuten erikokoisia kiristyspisteitä, ruuvipisteitä sekä pintakäsittelyjä, jotka voivat olla kuulapuhallettuja, anodisoituja tai jauhemaalattuja eri RAL-väreissä.

    Uudessa tuotevalikoimassamme on myös lasikuituvahvisteisesta polyamidista valmistetut putkikiinnikkeet, jotka tarjoavat korroosionkestävyyttä, keveyttä ja esteettisyyttä vaativiin sovelluksiin. Nämä muoviliittimet kestävät jopa 100°C lämpötiloja ja ovat saatavilla mustana (RAL 9005) ja harmaana (RAL 7040). Näiden tuotteiden mittatarkkuus ja laadukas valmistus tekevät niistä ensiluokkaisia ratkaisuja, jotka eivät ole pelkästään edullisia vaihtoehtoja, vaan todellisia korkeatasoisia tuotteita, joiden kuormituskapasiteetit on määritelty tarkasti.

    INOCONin muoviset putkikiinnikkeet ovat saatavilla risti-, laippa-, jalusta-, T-kulma-, holkki-, kääntö- sekä nivelliittiminä, ja ne tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia yksilöllisten rakenteiden toteuttamiseen. Mikäli tarvitaan muita putkihalkaisijoita, valikoimastamme löytyy myös ribattuja soviteholkkeja (RSB.P), jotka on myös valmistettu polyamidista.


    Tervetuloa tutustumaan laajentuneeseen tuotevalikoimaamme ja hyödyntämään INOCONin laadukkaita ratkaisuja projekteissanne!

    Lisätietoja

    Mika Toivakka

    +358 40 770 6075
    mika.toivakka@tanreco.fi

     

      Takaisin

Tarjouspyyntö

Vastaamme mahdollisimman pian.